1

Доставки в София и други населени места в страната:

Всички доставки се извършват през куриерска фирма «Спиди», както следва:
за градове с офиси на «Спиди» – във всички работни дни и в събота
за населени места без офиси на «Спиди» – според график, определен от куриерската фирма.
Поръчки, направени след 12.00 часа се обработват следващия работен ден.

За всички поръчки:
до 180 лв. за София и до 240 лв. за други населени места в страната се начислява допълнително стойност на доставката по Тарифи на «Спиди». По Ваш избор можете да поръчате вида на доставката / икономична, експресна, “до поискване” и пр./според офертите на «Спиди».

Такса Мaгазинаж се начислява за пратки “до поискване” от офис на Спиди след изтичане на 2 дни от крайния срок на доставка на пратката.
За всеки ден престой на пратка в склад или офис на Спиди се начислява Магазинаж:
За пратки с тегло от 1 кг до 10 кг.: по 1,20лв. с ДДС
За пратки с тегло над 10 кг до 600 кг.: по 2,40лв. с ДДС
Таксата “Магазинаж” е дължима от получателя.

Над горепосочените стойности доставката е безплатна и икономична по условията на «Спиди».

Общата стойност на поръчката включва стойността на поръчаните и подтвърдени от Вас артикули (при поръчка в Онлайн магазина) плюс стойността на доставката по тарифи на „Спиди” или само стойността на артикулите при горепосочените условия.Всички поръчки се доставят с наложен платеж и трябва да бъдат платени в брой при доставката.
Плащането може да бъде извършено и по банков път по сметка на Би Ейч Агро ООД:
УниКредит Булбанк АД
Бизнес център София – Св. Неделя
IBAN BG45 UNCR 7630 1009 5115 07 – в лева
Банков код: UNCRBGSВ
в този случай доставката ще бъде направена след получаване на плащането. Ще бъдете информирани по електрона поща на посочен от Вас електронен адрес за датата на доставка (1-2 работни дни след получаване на 100% плащане )

Всички наши доставки са застраховани и в случай на повредени пратки или продукти в тях ще Ви бъде върната тяхната стойност при представяне на съответен констативен протокол, подписан от представителя на «Спиди». Вие трябва да проверите пратката при получаване от куриера и след направено плащане (това е условие на «Спиди»).

Гаранция
Би Ейч Агро ООД гарантира, че доставяните артикули са предназначени за човешка консумация и са произведени съгласно регламенти на Европейския съюз, касаещи безопасността на храните .